Havermoutcookies

Het is belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Maar niemand houdt het vol om altijd en overal gezonde keuzes te maken. Zo nu en dan eens zondigen, dat mag dus wel eens! Wist je trouwens dat dat ook op een verantwoorde manier kan? Ik vond een simpel receptje om snel gezonde havermoutcookies te maken. Lekker, krokant én ze bevatten weinig suikers. Klinkt geweldig, vind je ook niet?

Continue reading

Wokgerecht met varkenslapjes en citroensaus

Elke avond vers en gezond eten op tafel toveren, het vraagt heel wat energie. Om daarnaast nog eens regelmatig origineel uit de hoek te komen, is vaak te veel gevraagd. (Can’t blame you!) Gevolg: je maakt ongeveer iedere twee weken dezelfde gerechten. Laten we daar eens verandering in brengen. Vanavond eet je iets nieuws! Ik heb namelijk een receptje voor jou dat voldoet aan de drie G’s: gemakkelijk, goedkoop én gezond.

Continue reading

Italiaanse bezorgrestaurants via pizza.be

PizzaBE2Italiaans eten is werkelijk het beste wat er bestaat, als je ’t mij vraagt. Vooral de pasta’s vind ik heerlijk: een pasta bolognese met lekker veel kaas of een smakelijke pasta carbonara, mmm. Maar ook een pizza of lasagne kan er bij mij altijd in. Ik was dan ook heel enthousiast toen mij even geleden werd gevraagd of ik drie Italiaanse bezorgrestaurants in Antwerpen wilde uittesten voor pizza.be.

Continue reading