Een heerlijke snack: pizzatwisters

Wat als twee van mijn goede voornemens met elkaar in conflict komen? Het overkwam me de afgelopen twee weken. Ik wilde graag actief blijven in het bloggen, maar ik wilde ook voor mezelf (en mijn familie) kiezen. Dus er verscheen de afgelopen twee weken geen blogpost. Maar vandaag maak ik het goed door een leuk receptje te delen voor een heerlijke snack, namelijk pizzatwisters!

Het receptje komt jammer genoeg niet van mezelf, ik heb het ontdekt op Laura’s Bakery. Maar omdat het zo’n succes was bij mijn vriend en mezelf, wilde ik het toch graag met jullie delen!

Voor ongeveer 10 stuks:
(het hangt ervan af hoe dik je de twisters snijdt)

    • een rol kant-en-klaar pizzadeeg
    • 6 schellen parmaham
    • enkele theelepels pesto
    • bakpapier

De bereidingswijze is heel erg gemakkelijk en neemt nog geen tien minuten in beslag! Begin daarom alvast met de oven voor te verwarmen op 180°C.

Begin met het uitrollen van het pizzadeeg. Het werkt gemakkelijker als het net uit de frigo komt, zodat het deeg niet al te zacht is. Bestrijk het gehele oppervlak met pesto. Beleg vervolgens het deeg met de parmaham.

Snijdt het deeg in lange rechthoeken van ongeveer twee cm dik. Plooi de slierten dubbel en draai deze, zodat er een soort ‘twist’ ontstaat. Leg op een bakplaat met bakpapier en bak vervolgens 12-14 minuten in de oven.

Smakelijk!


Check zeker de andere recepten op Laura’s Bakery, er staan echte toppers tussen! Meer dan de moeite waard om te ontdekken, als je ’t mij vraagt.

SaveSave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *