Mirlo’s, de hotspot van Antwerpen

Als je het mij vraagt, is Mirlo’s dé nieuwe hotspot in Antwerpen. Deze gezellige koffieshop werd ongeveer 8 maanden geleden opgestart door uitbaatster Merel. Zes dagen op zeven staat ze met een glimlach voor je klaar om je een heerlijk vers ontbijt, lunch of een goed kop koffie met een stukje taart voor te schotelen en dat voor een kleine prijs. Nog niet helemaal overtuigd? Ik geef je 6 redenen waarom je Mirlo’s MOET bezoeken!

Mirlos Antwerpen
© Kimberley Dhollander

REDEN NR. 1

Binnenkomen bij Mirlo’s voelt aan als thuiskomen. Het straalt een rustige en huiselijke warmte uit. Er is veel licht en er is daarnaast gebruik gemaakt van pastelkleurtjes. Een ideale place to be om even te ontspannen aan de drukte van de stad Antwerpen.

REDEN NR. 2

Naast even uitblazen en genieten, kan je ook terecht bij Mirlo’s voor leuke must-haves voor je interieur, zoals een light box, letterbanners, een leuke mok voor je ochtendkoffie, prachtige kaarshouders, … Of wat dacht je van een leuk DIY-pakket van Imakin? Je vindt het er allemaal!

REDEN NR. 3

Heb je een klein hongertje of een goestingske in zoet? Geen probleem! Bij Mirlo’s kan je iedere dag (behalve op dinsdag) terecht voor een stukje zelfgebakken taart, wafels of een ander dessertje. Iedere dag voorziet Merel enkele zoete zondes om van te genieten. Je weet nooit op voorhand wat er die dag zal zijn. Dus spring een keertje binnen en laat je verrassen!

REDEN NR. 4

Wil je graag een Samantha? Of heb je eerder zin in een Carrie, een Charlotte of een Miranda? Maar ook voor een Steve of een Mr. Big kan je bij Mirlo’s terecht. Benieuwd wat dat juist is? Go and find out yourself!

(Ikzelf ben geen fan van koffie’s, dus ik ging voor de lekkere Rose. Mmm!)

REDEN NR. 5

Bij Mirlo’s kan je niet alleen voor een koffietje of een warme chocolademelk terecht. Merel heeft ook verfrissende limonades in de aanbieding. Zeker in de zomer is dit een echte aanrader om te drinken op het terrasje!

REDEN NR. 6

French toast met vers fruit. ZO LEKKER! Do I need to say more?

Mirlos Antwerpen
Bron: Instagram

PRAKTISCHE INFO

MIRLO’S
Verbondstraat 1
2000 Antwerpen

Openingsuren
ma: 8u00 – 16u00
di: gesloten
wo, do en vr: 8u00 – 18u00
za en zo: 10u00 – 17u00

Ben je nog steeds niet helemaal overtuigd? Ga dan gewoon een keertje langs bij Mirlo’s en laat je verwennen door Merel. Ik durf te wedden dat je er geen spijt van zal krijgen! En wie weet kom je mij daar wel tegen, want mijn campus ligt vlakbij. Ik weet alvast waar ik mijn lesvrije momenten zal spenderen.

Zie ik je binnenkort bij Mirlo’s?


 

2 thoughts on “Mirlo’s, de hotspot van Antwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *