Leuke momenten in Lissabon

Binnenkort verschijnt er een uitgebreid reisverslag van mijn citytrip naar Lissabon. De voorbije dagen waren echter zeer druk, waardoor ik hier nog geen tijd voor heb gehad. Maar ik wil jullie alvast enkele leuke momenten niet onthouden.

 • vertrekken in de kou en de gietende regen, om na twee uur en een half aan te komen in beter weer met een zonnetje door de lichte bewolking heen en 16°C. (Andersom was het iets minder aangenaam…)
 • een gezellige sfeer op de Rua Augusta. Ik hou zo van straatartiesten.
 • door de gangen van een 16de eeuws klooster wandelen. Ik werd er helemaal stil van.
 • de enige echte pastéis de Belém eten. Yummie!
 • getrakteerd worden door het lief op een heerlijk glaasje rosé.
 • mijn eerste keer sushi eten! Het was licht gefrituurde sushi, extra speciaal dus!
 • heerlijk op een terrasje genieten van een glaasje witte wijn in het zonnetje op één van de mooiste pleinen van Lissabon. En dat terwijl het in België aan het gieten was. Muhaha!
 • naar de zonsondergang kijken met mijn allerliefste schat. ♥
 • mijn vriend die in mijn armen in slaap valt bij het kijken van een film. Ouhn! (Meestal is het andersom.)
 • het prachtige uitzicht vanop het Castelo de São Jorge.
 • heerlijk zoete aardbeien aan amper €1,98/kg.

En dan vergeet ik waarschijnlijk nog zo veel leuke momenten. Het zijn er gewoon te veel om nu op te noemen! Hou zeker Foureleven in het oog voor het reisverslag. En mocht je graag willen weten waar ik de voorbije dagen zo druk mee bezig was? Vrijdag begin ik weer met de rubriek Flashback Friday. Stay tuned!

One thought on “Leuke momenten in Lissabon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *