Flashback Friday #33 | Valentijn, een laat Nieuwjaarsfeestje en school

Het is weer vrijdag, de laatste dag van een lange week (als je het mij vraagt). Vandaag blik ik terug op het Valentijnsweekend en de eerste week van het tweede semester, die heel anders uitdraaide dan ik had gehoopt…

Vrijdag

Het was echt een ontzettend fijne dag. Omdat mijn hele weekend volgepland was en ik toch graag een beetje Valentijn op een speciale manier wilde vieren, gingen Hendrik en ik op double date met mijn broer en zijn vriendin. Ik had nog een bon liggen voor een etentje met vier bij Mito, een pizzeria in Antwerpen en dit leek me een ideale gelegenheid om hier gebruik van te maken!

Het was niet gemakkelijk om een parkeerplaats te vinden in de buurt van het restaurantje. Na zeker twintig minuten rond te rijden, vonden we toch een plekje niet ver van de pizzeria. Het werd een hele fijne avond met een super lekkere pizza!

Zaterdag

Ondanks dat Hendrik bij mij was, stond er vandaag schoolwerk op de planning. Voor mij bestond dit echter uit niet veel meer dan enkele e-mails opstellen naar de studentenbegeleiding in verband met faciliteiten voor het tweede semester. Hendrik daarentegen had wel al heel wat werk.

’s Avonds zouden we gaan babysitten, maar tot mijn grote spijt werden we afgebeld. We moesten weer gaan babysitten op de babytweeling van vrienden van de familie, maar één van de meisjes was ziek waarop de ouders besloten om thuis te blijven. Jammer! In plaats daarvan hebben we samen een film gezien die avond. Screendependent bleek niet echt enthousiast te zijn over ‘The Intern’, maar wij vonden het eigenlijk echt wel een hele ontspannende en grappige film. (Hartjes voor Anna Hathaway! ♥)

Zondag

Valentijn, eindelijk! Vandaag kreeg ik de prachtige ring die ik woensdag heb mogen uitkiezen eindelijk rond mijn vinger. Het heeft even geduurd, maar omdat het een Valentijnscadeau was, vond Hendrik dat ik maar moest wachten. Haha! Het was niet gemakkelijk, maar het was het meer dan waard!

Ondanks dat het alweer midden februari was, hadden we in onze familie nog een laat Nieuwjaarsfeestje gepland. Met enkele vrienden van de familie (waaronder de meters van mijn jongste broer en zus) hebben we geklonken op het nieuwe jaar. Bij de aanwezigen waren ook Mauranne (5), Sebastien (2) en Billie en Emma (de tweeling waarover ik gisteren sprak, 6 maanden), allemaal kindjes op wie ik regelmatig ga babysitten. Sommigen onder jullie weten het misschien al, maar ik ben gek op kinderen. En kinderen zijn (meestal) gek op mij. Het werd dan ook een topnamiddag! *straalt*

Maandag

Maandag is voor velen de meest vreselijke dag van de week. Maar niet voor mij, niet meer alleszins! Want op maandag heb ik een extra dagje weekend vanaf nu. Omdat ik eigenlijk echt niet meer weet wat te doen met mijn laatste dag vakantie (behalve oprommelen, maar daar had ik echt geen zin in), heb ik me op mijn Sims-verslaving gestort. Een allesbehalve productieve dag, maar wat heb ik me geamuseerd!

Dinsdag

“EINDELIJK!!” Dit was de eerste gedachte die door mijn hoofd ging toen om 6u deze morgen mijn wekker ging. Ik keek al een tijdje uit naar het begin van het nieuwe semester, dus ik was blij dat het eindelijk zo ver was!

De eerste les verliep heel goed, de leerstof spreekt me enorm aan. Terwijl de rest nog een lange dag voor de boeg had, had ik de rest van die dag in principe vrij. Ik had echter nog een gesprek met de studentenbegeleiding in de namiddag, dus ik heb me in een gezellige koffiebar gezet om wat te studeren en de tijd te verdrijven. Toen ik om half vier eindelijk thuis was, voelde het aan alsof ik de hele dag immens hard had gewerkt. Ik was kapot, maar ook wel heel tevreden. Dit nieuwe semester, laat het maar komen!

Woensdag

Hoe enthousiast ik gisteren was, zo weinig zin had ik vandaag in school. Ik was moe, geraakte niet uit mijn bed en het was veel te druk op de trams. Gelukkig maakte de docente van het eerste vak van de dag mijn dag helemaal goed! Van goede docenten word ik echt goedgezind!

Ik had vandaag maar vier uur les, een korte dag dus. Toch was ik ook vandaag helemaal uitgeput. Voor ik het wist, lag ik te slapen op de zetel. “Vanavond op tijd naar bed, morgen gaat het vast beter.”

Donderdag

Het ging vandaag echter niet beter… Ik heb opnieuw de hele verplaatsing naar school moeten maken (±1u15) voor twee uur les. Ik ben dus officieel langer onderweg geweest dan dat ik op school was. Ik voel aan alles dat ik dit niet lang zal kunnen volhouden. De lessen volgen op zich, is best haalbaar. Maar de verplaatsing vraagt zo veel energie…

Ik heb ook vandaag twee uur en een half op de zetel geslapen en de pijn begint terug op de achtergrond te sluimeren. Dit voelt toch wel aan als een klap. Morgen nog één les en dan weekend. Hopelijk is volgende week een betere week…

Hoe was jouw week?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *