Back on track! (+ giveway)

De voorbije anderhalve maand heb ik het bloggen even helemaal aan de kant laten liggen. Het bloggen slorpte zo veel tijd op en dat kon ik me niet langer permitteren met de examens in aantocht. Daarom hakte ik begin december de knoop door: ik had nood aan een blogpauze. Anderhalve maand lang zou ik mezelf afsluiten van het bloggerswereldje, zodat ik me volledig kon concentreren op mijn gezondheid en op het studeren. Vandaag komt er aan die lange pauze eindelijk een einde: I am back on track!

Momenteel vertoef ik nog even in het prachtige Lissabon, samen met mijn vriend. We sluiten de hectische examenperiode officieel af met een leuke citytrip. Een verslag volgt snel.

Ik keer pas woensdag weer naar huis, maar ik ben alvast enorm blij dat ik terug ben. Om dit te vieren, heb ik dan ook een leuke winactie voor jullie in petto. Binnen twee weken is het Valentijn. Wil je jezelf graag verwennen op deze mooie dag? Of zoek je nog een cadeautje voor je vriendin? Lees dan snel verder!

In samenwerking met Kneipp mag ik de nieuwe second bodylotion en douchefoam met de heerlijke geur van amandelolie aan één van jullie weggeven. Wat moet je daarvoor doen?

  • Stap 1: volg @charlottecooreman op Instagram
  • Stap 2: volg @kneippbenelux op Instagram
  • Stap 3: tag 3 vrienden die misschien ook wel geïnteresseerd zouden zijn in deze wedstrijd onder de foto op mijn profiel.
  • Je kan een extra kans verdienen door de foto te delen op je eigen profiel (je account moet hiervoor wel openbaar gesteld worden) met de hashtag #FourelevenxKneipp. Vergeet niet om mij hierin te taggen.

De wedstrijd loopt tot maandag 8 februari. Veel succes!

#FourelevenxKneipp

One thought on “Back on track! (+ giveway)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *