Kerst met Westwing

Westwing - home and living

Kerstmis is mijn favoriete feestdag van het jaar. (Op mijn verjaardag na dan.) Ik hou van de warme sfeer die dan in alle huizen hangt. Overal zie je mooi versierde kerstbomen, cadeautjes, lichtjes, … Kerstmis is voor mij ook een periode van gelukkig samenzijn. Ieder jaar vieren we feest met de familie, een echt intiem gebeuren. Heerlijk toch! En ik kan al beginnen aftellen, want vandaag is het nog exact één maandje wachten. Hoog tijd dus om de kerstversiering al boven te halen, als je het mij vraagt.

Onlangs ontdekte ik Westwing, een website met de leukste sales op het gebied van decoratie, interieur en vele meer. Iedere dag verschijnen er nieuwe merken en producten op de website, met kortingen tot 70%. Alle producten zijn gekozen door een professioneel stylingteam dat ervoor zorgt dat je steeds mee up to date bent met de nieuwste trends.

Westwing is wel een website voor members, maar geen paniek. Ook jij kan lid worden. Het is heel gemakkelijk: klik hier, vul je e-mailadres in en krijg meteen €10 shoptegoed kado!

Westwing heeft nu ook een kerstspecial uitgebracht met ideetjes voor orginele kerstbomen, inspiratie voor de mooist gedekte feesttafels, leuke DIY’s voor kinderen en tips om cadeautjes in te pakken. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een geslaagde Kerst!

Originele kerstbomen

Niet iedereen heeft de plaats voor een klassieke kerstboom te zetten. Ik denk maar een mensen met een kleine studio of appartement. Maar tegenwoordig is dat geen excuus meer om geen kerstboom te zetten! Westwing heeft enkele originele kerstboom-ideeën verzameld. Mijn favoriet? De lichtslinger-kerstboom. Heel minimalistisch en mooi!

De kersttafel dekken

De kerstperiode bestaat vaak uit vele familiefeesten, altijd met een mooi gedekte tafel. Eén van tips om je feesttafel dit jaar een extra touche te geven, is om je decoratie uit de natuur te halen. Denk maar aan dennentakjes, gedroogde dennenappels, walnoten, … Heel gemakkelijk en goedkoop om je tafel net dat extra’s te geven!

DIY inpaktips

Bij Kerst horen natuurlijk ook cadeautjes. In plaats van dit jaar opnieuw voor inpakpapier te kiezen, kan je ook opteren om je cadeautjes dit jaar een iets originele toets te geven door één van de vele tips van Westwing. Mijn favoriet is deze simpele bruine zak die je kan gaan personaliseren. Gebruik glitters, washi tape, origami, kleurige linten, … om je cadeautje te versieren. Schrijf er eventueel een lieve boodschap op om het extra speciaal te maken.

DIY kids-special

Ook vind je hier talloze leuke ideetjes om samen te knutselen met je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, … Stiekem vind ik onderstaande popcornkrans heel mooi, al zou ik iets te veel in de verleiding komen om ‘m op te eten dan ‘m op te hangen, denk ik.

Zelf ideetjes?

De DIY Kerstspecial van Westwing is heel uitgebreid, maar er is nog altijd plaats voor jouw ideetjes. Heb jij zelf nog leuke DIY’s, ideetjes voor de kerstboom of feesttafel? Laat het dan zeker weten aan Westwing en wie weet word jij wel gefeatured op hun website!


* Dit artikel is in samenwerking met Westwing. Dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *