Italiaanse bezorgrestaurants via pizza.be

PizzaBE2Italiaans eten is werkelijk het beste wat er bestaat, als je ’t mij vraagt. Vooral de pasta’s vind ik heerlijk: een pasta bolognese met lekker veel kaas of een smakelijke pasta carbonara, mmm. Maar ook een pizza of lasagne kan er bij mij altijd in. Ik was dan ook heel enthousiast toen mij even geleden werd gevraagd of ik drie Italiaanse bezorgrestaurants in Antwerpen wilde uittesten voor pizza.be.

Pizza.be is ideaal voor als je een avondje geen zin hebt om te koken. Of -zoals in mijn geval- als je moet gaan babysitten en eigenlijk geen tijd hebt om te eten. Al kan je er natuurlijk ook gewoon gebruik van maken om een avondje film kijken nog net dat ietsje gezelliger te maken.

Het eerste restaurant dat ik heb uitgeprobeerd, was de Big Bite in Borsbeek. Hendrik en ik gingen babysitten en hadden ervoor geen tijd om nog te eten, dus besloten we om iets te bestellen bij pizza.be. Hendrik ging voor een tagliatelli scampi (€12), ik had meer zin in een pasta bolognese (€8). Na ±35 minuten werd onze bestelling geleverd. We kregen zeer grote porties, vooral van de tagliatelli scampi waren we positief verrast. Er was niet bepaald zuinig met de scampi’s omgegaan, een echt pluspunt. De pasta bolognese was lekker, maar daar bleef het bij. De kaas werd apart meegeleverd.

Big Bite Borsbeek

De tweede voucher heb ik cadeau gedaan aan mijn lieve broer en zijn vriendin. Omdat ze (1) iedere keer weer voor mij klaarstaan en (2) ze het verdiende om eens verwend te worden. Zij bestelden hun eten bij Pizza Monza in Wommelgem. Mijn broer koos voor een spaghetti speciaal (€10). Heel erg lekker, maar best zwaar. Zeker als je dan zulke grote porties krijgt. Zijn vriendin nam een macaroni vegetariana (€9). Deze was ook wel lekker, maar had een nogal uitgesproken kruidige smaak, waardoor ze er snel genoeg van had. Helaas voor hen was de bestelling bijna een uur te laat, wat een groot minpunt was, aangezien de pizzeria helemaal niet zo ver was.

pizza-monza-wommelgem

Als laatste kozen we voor de Pizzeria Pacha in Wijnegem. Niet alleen Hendrik en ik hebben hier besteld, de rest van het gezin heeft ook een pizza genomen. (Ja, die dag had iedereen voornamelijk zin in pizza’s.) Je kan telkens kiezen tussen een medium of een large. Je kiest een pizza uit het aanbod, of je stelt zelf een pizza samen door toppings naar keuze toe te voegen. De pizza’s hier zijn echt super lekker, ik kan je ze echt aanraden! Ik nam een zelfsamengestelde medium margerita met ham (€7,70), Hendrik koos voor de full option (€11,90). Verder bestelden we nog een Calzone (€9,70), een Cream Dream (€9,50) en een large margerita met ham (€11,70) voor mijn kleinste broer en zus.

pizza-pacha-wijnegem

pizza-pacha-wijnegem-01 pizza-pacha-wijnegem-02

Ik ben zeker nog van plan om in de toekomst te bestellen bij pizza.be, zeker nu ik weet dat de pasta’s zo lekker zijn. Wil jij graag zelf ook een bestelling plaatsen? Klik dan hier.

Smakelijk!


3 thoughts on “Italiaanse bezorgrestaurants via pizza.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *