GESLOTEN – Win de nieuwe seconde handcrème van Kneipp

Ik heb vandaag ontzettend leuk nieuws voor jullie! Ik mag namelijk niet één, niet twee, maar drie lezers gelukkig maken met de nieuwe seconde handcrème!IMG_20151026_205547

Onlangs schreef ik een review over de nieuwe seconde handcrème van Kneipp. Ik was heel enthousiast over de frisse geur, de korte tijd die nodig is om het product te laten intrekken én over de werking ervan. Om jullie de kans te geven deze handcrème zelf uit te testen, mag ik er drie weggeven. Om deel te nemen wordt gevraagd om de Facebookpagina van Foureleven te liken, je in te schrijven op de nieuwsbrief van Kneipp en om je e-mailadres achter te laten zodat ik je kan contacteren als je tot één van de drie winnaars behoort. Daarnaast kan je nog extra kansen verdienen door je o.a. in te schrijven op de maandelijkse nieuwsbrief van Foureleven of de foto hieronder te delen op instagram met #Fourelevenbe.

a Rafflecopter giveaway
Winactie Foureleven De giveaway loopt van woensdag 28 oktober tot en met woensdag 11 november. De winnaars mogen de dag  nadien een mailtje van mij verwachten.

Veel succes!


Deze wedstrijd is toegankelijk voor alle inwoners van België en Nederland. De winnaars krijgen 5 dagen om te reageren. Indien er niet binnen deze 5 dagen gereageerd wordt, zal er een nieuwe winnaar gekozen worden.

* deze giveaway gebeurt in samenwerking met Kneipp Benelux

 

 

8 thoughts on “GESLOTEN – Win de nieuwe seconde handcrème van Kneipp

  1. Ervarin met Kneipp is altijd top, als ik nu nog de handcrème zou mogen uitproberen lijkt de ervaring zich enkel door te trekken, niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *