Seconde handcrème van Kneipp

Sommigen onder jullie weten het misschien al, maar ik ben een hele grote fan van handcrèmes. Ik heb een hekel aan droge, ruwe handen en hydrateer mijn handen op regelmatige basis. Daarnaast ben ik ook heel enthousiast over het merk Kneipp. Toen ik hoorde dat Kneipp een nieuwe handcrème op de markt had gebracht, kon ik dan ook niet anders dan deze uit te testen.

De combinatie van koude en droge lucht zorgt ervoor dat de huidbarrière aangetast wordt, waardoor het vochtpeil in de huid zal dalen. Hierdoor droogt onze huid uit en wordt deze kwetsbaarder. Zeker onze handen krijgen het hard te verduren, want water heeft ook een uitdrogend effect. Iedere keer dat we onze handen wassen, wordt de huid weer ietsje droger. Dat, in combinatie met de koude buitenlucht, zorgt dus voor ellende. Dankzij Kneipp is dit probleem vanaf nu volledig verleden tijd.

Deze handcrème bevat natuurlijke producten zoals citroenverbana, avocadoboter en jojobaolie. De citroenverbana zorgt voor een kalmerende en verfrissende werking op de huid, de avocadoboter hydrateert en verzorgt, terwijl de jojobaolie de vochtbalans van de huid helpt te herstellen. De handcrème is geschikt om iedere dag te gebruiken.

De verzorgende plantaardige formule van Kneipp® seconde handcrème met waardevolle avocadoboter, jojobaolie en citroenverbana, zorgt ervoor dat je handen super snel zijdezacht worden zonder plakkerig gevoel.

Wanneer ik de handcrème gebruik, is het eerste wat mij opvalt de frisse geur van citroen. Dit is iets helemaal anders dan ik gewoon ben, want meestal hebben handcrèmes (naar mijn ervaring) een neutrale of bloemige geur. Maar ik vind het heel verrassend, ik ben fan. Ik merk op dat de handcrème inderdaad heel snel intrekt. Na ongeveer een minuut is de handcrème ingetrokken in de huid en voelt mijn huid zijdezacht aan. Het voelt helemaal niet meer plakkerig aan en ik kan vrijwel meteen weer verder met wat ik bezig was.

Als test heb ik ook mijn mama gevraagd om de handcrème eens te proberen, ik heb het idee dat zij op het vlak van handcrèmes veel kritischer is. Maar ook zij was heel enthousiast, zowel over de geur als over het snelle intrekken. En als zij hier tevreden over is, dan mag ik toch wel met zekerheid zeggen dat deze seconde handcrème van Kneipp een echte aanrader is!

De nieuwe handcrème van Kneipp is beschikbaar bij de drogist voor €6,09 (75 ml).


* dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd ter review

5 thoughts on “Seconde handcrème van Kneipp

    1. Ik heb er gisteren met een chronometer naast gezeten terwijl ik ‘m insmeerde en liet intrekken. Na 1 minuut en 3 seconden was hij ingetrokken, dus bij mij werkt het echt! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *