Flashback Friday #29 | nazomer, suikervrije cupcakes en Kulderzipken

Het is weer vrijdag, dus hier ben ik weer met een nieuwe Flashback Friday! Vanaf morgen heb ik een weekje vakantie en daar ga ik eens goed van profiteren. Maar eerst blik ik even terug op de voorbije week.

Vrijdag

Toen ik opstond, voelde ik mijn spieren toch wel hoor, na gisteren. Het viel gelukkig allemaal mee! Als ik terugdenk aan turnlessen of sportdagen uit het middelbaar, dan was ik de dag nadien vaak heel erg stijf. Het was soms zo erg dat ik een pijnstiller moest nemen om de trap op en af te kunnen. Maar deze keer was het helemaal anders. Mijn spieren voelden iets strammer aan dan anders, maar pijn had ik niet. Enkel tijdens mijn sportsessie van vandaag was het toch even op de tanden bijten, want ik moest natuurlijk die stramme spieren weer goed laten werken…

Het leuke is wel dat ik enorm hard geniet van het vele bewegen, net omdat ik dit heel lang niet meer heb kunnen doen. Maar… dit weekend vertel ik je er alles over!

Zaterdag

Omdat mijn vriend binnenkort jarig is (hij wordt 21, hiep hiep hoera!), ben ik vandaag naar het shoppingcenter van Wijnegem getrokken om enkele cadeautjes te kopen. Normaal is het een hel om voor hen iets te zoeken, maar deze keer niet. Ik wist perfect waar ik naar op zoek was. Ik heb zelfs al een kerstcadeau gevonden! (Ik heb het nog niet gekocht, dat zou een beetje overdreven zijn, maar ik hou het wel in mijn achterhoofd.)

Die avond mocht ik nog eens gaan babysitten bij mijn achterneefje en -nichtje. Het was eventjes ruzie, want de ene wilde de musical van de 3 biggetjes zien, de ander wilde Bumba kijken. Gelukkig heb ik dat allemaal heel erg goed opgelost!

Zondag

Vandaag was er een familiefeestje, joepie! Omdat mijn mama woensdag verjaart, hadden we de familie bij elkaar geroepen om nog eens gezellig samen te zijn en mijn mama te vieren. In plaats van taart hadden we gekozen voor warme zelfgebakken wafels, een groot succes! Alleen voor mij was het iets moeilijker. Wafels passen namelijk niet echt in mijn gezond eetpatroon… (Ik heb mezelf er niet volledig van onthouden hoor, wees gerust!)

Het was weer een heel fijne dag. Ook Hendrik en mijn broer zijn vriendin waren erbij, dus we hebben met z’n allen het gezelschapsspel Scotland Yard gespeeld. Zo leuk!

Maandag

Gisteren na het feest heb ik voor het eerst een receptje uitgeprobeerd om havermoutcupcakes te bakken. Het was super lekker! Daarom kon ik ook niet anders dan dit receptje met jullie delen.

Havermoutcupcakes met framboosZonnetje in Antwerpen

Verder had ik vandaag een drukke dag op school. Het was nog niet zo heel erg warm vandaag, maar toch scheen het zonnetje al heel mooi. Het zorgt toch voor een mooie sfeer zo’n zonnetje in de herfst, vind je ook niet?

Dinsdag – woensdag

Op dinsdag en woensdag heb ik twee hele dagen achter de computer doorgebracht. Ik probeer zo veel mogelijk schoolwerk af te krijgen voor de vakantie begint, aangezien ik in de vakantie in warmere oorden vertoef. Ik heb dan ook besloten om de lessen van dinsdag te skippen en die vier uren beter te besteden thuis. En dat is eigenlijk wel gelukt, ik heb veel werk kunnen verzetten op twee dagen. Ik ben trots op mezelf!

Good karma coming your way

Een tijdje geleden kreeg ik van een vriendin bovenstaand berichtje. En het lijkt erop dat ze gelijk had, want ik heb drie winacties gewonnen op drie dagen. Wanneer ik de prijzen aangekregen heb, vertel ik jullie met veel plezier meer!

Over winacties gesproken: tot en met 11 november kan je deelnemen aan mijn giveaway. In samenwerking met Kneipp® Benelux mag ik drie seconde handcrèmes weggeven. Waag zeker jouw kans, want zoals je in mijn review al eerder las, vind ik het een echte aanrader!

Donderdag

Het was weer tijd om te gaan sporten bij Infraligne. Het was een hele week geleden, dus het was best zwaar. Maar nadien heb ik echt een enorme energieboost gekregen, heerlijk!

Daarna heb ik opnieuw havermoutcupcakes gebakken. Daarnaast heb ik ook iets nieuws geprobeerd. Straks eens proeven!!

IMG_20151029_165006Ik heb trouwens een weetje voor jullie: vandaag was het namelijk exact 20 jaar geleden dat de sprookjesachtige serie Kulderzipken op de buis kwam. Toen ik klein was, keek ik iedere avond naar deze serie. Ik droomde ervan om net zo’n schommel te hebben als prinses Prieeltje. Helaas is die droom nooit uitgekomen. (Psst, herken jij deze personages nog?)

Dit weekend wordt alvast een heel druk weekend. Ik heb een verjaardags-Halloween-feestje van een vriendin, zondag heb ik een feestje bij de ‘schoon’familie en dinsdag is het dan eindelijk zo ver. Samen met Hendrik en een deel van zijn familie, gaan we voor enkele dagen naar Lanzarote. Het is daar toch een pakje warmer dan hier en vooral meer zon. Ik kijk er echt naar uit, dat gaat mij zo’n deugd doen! Er zullen zeker nog wel enkele artikels verschijnen, maar op een volgende Flashback Friday is het nog eventjes wachten. Tot binnenkort!

Was jij ook fan van Kulderzipken?


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *