Flashback Friday #26 | in de jacuzzi, staking en 1,5 km wandelen

Het is weer vrijdag! Net als de voorbije 25 weken, heb ik ook vandaag weer een Flashback Friday klaarstaan voor jullie. Vandaag is toch wel een speciale post, aangezien ik ondertussen al 6 maanden bezig ben met deze rubriek. Drie hoeraatjes voor mezelf! Benieuwd wat ik deze week allemaal heb uitgestoken? Je leest het hier.

Net als vorige week zou ik graag een oproep willen doen om deze petitie te tekenen. Er is namelijk heel wat aan de gang in de wereld van de politiek. In september 2016 zou er een wet in werking treden waardoor mijn toekomstig beroep in gevaar komt. Omdat wij graag willen dat deze wet nog wordt aangepast, is er door de beroepsvereniging van de bachelor toegepaste psychologie een petitie gestart. We zitten ondertussen aan meer dan 3000 handtekeningen, maar we hebben er nog heel wat meer nodig als we iets veranderd willen zien. (Meer info vind je hier.)

Vrijdag

Zoals jullie vorige week misschien al wel gelezen hebben, was Hendrik vrijdagavond bij mij. Het was geheel onverwacht, aangezien ik pas op zaterdag naar hem zou gaan, maar o zo fijn!

Hendrik heeft trouwens nog maar eens bewezen dat hij een geweldig lief is. Het was voetbal op televisie, een match die hij onder normale omstandigheden zeker gezien zou hebben. Maar in plaats daarvan heeft hij meegekeken naar ‘K3 zoekt K3’, omdat ik dat zo graag kijk. En dat zonder zeuren. Wat een schatje! ♥

Zaterdag

Vandaag wisselden we het Antwerpse in voor de provincie Oost-Vlaanderen. De voormiddag brachten we nog bij mij thuis door, nadien gingen we de baan op, op naar het Gentse! Omdat het nog zo’n prachtig weer was buiten, heb ik mij even in het zonnetje gezet. Zalig, begin oktober en nog zo’n nazomer. Mij hoor je niet klagen.

In de late namiddag zijn we met z’n allen in de jacuzzi gekropen om te ontspannen. Ik vind dat echt zalig! We hebben er meer dan een uur ingezeten. Daarna hebben we heerlijk gegeten en een film gekeken, namelijk Avengers: Age of Ultron.

Zondag

Zondag = rustdag. Terwijl Hendrik wat prutste aan de instellingen van het internet (hij had een nieuwe bbox thuis), heb ik flink voor school gewerkt. Daarna moest ik helaas weer naar huis. Het was weer een heerlijk ontspannende treinrit, ik kan daar echt van genieten. Zeker als ik de trein via Mechelen neem, want dan kunnen we voornamelijk doorrijden. Heerlijk!

Eens ik thuis was, moest ik nog heel wat schoolwerk afdrukken en heb ik nog wat samengevat. Een rustige zondagavond dus.

Maandag

Ugh, het is maandagmorgen, de wekker gaat af om half zes. Gelukkig is maandag één van mijn favoriete schooldagen geworden. Ik heb niet alleen het vak ‘psychologische gespreksvoering’ (mijn lievelingsvak op Pedagogie na), in de namiddag heb ik mijn enige les die ik samen met al mijn vriendinnen volg. Ook al is het een super saai vak, het feit dat ik samen met hen kan lunchen en nadien les volgen, maakt heel veel goed!

Dinsdag

Ik kon vandaag iets langer in mijn bed blijven liggen, want ik had pas les in de namiddag. Dat was zeer welkom! Doordat mijn gsm niet had opgeladen die nacht, was de batterij leeg met als gevolg dat mijn alarm niet was afgegaan. Gelukkig schrok ik om elf uur wakker, nog net op tijd om mij snel om te kleden en te vertrekken naar school, want ik had om twaalf uur afgesproken met de vriendinnen voor een groepsopdracht. (Serieus, waarom lukt het mij op andere dagen niet om op een halfuur klaar te zijn?)

De dag was dus al goed begonnen. Gelukkig ging het nadien veel beter. De les pedagogie maakte veel goed, ik begin meer en meer te overwegen of opvoedingsondersteuning niets voor mij zou zijn later. (Maar om dat te kunnen doen, moeten jullie wel de petitie tekenen.)

Woensdag

Chocolademelk_fourelevenVandaag was echt mijn rotdag. Het begon al met vertragingen door de staking van de Lijn, waardoor ik te laat kwam in de les en moest wachten tot de pauze voor ik binnen mocht. Nadien moest ik naar de Standaard studentenshop, maar omdat er geen bus reed in die richting, moest ik te voet gaan. Gevolg? Een enorme blaar op mijn voetzool. Het boek waarvoor ik kwam bleek uitverkocht te zijn, dus ik kon naar huis. Eindelijk. Maar eerst begon het nog te miezeren en ik had geen paraplu bij. Dat alles, gecombineerd met een vreselijk ochtendhumeur als gevolg van een te korte nacht, maakte mijn dag tot een vreselijke dag. Gelukkig was er warme chocomelk.

Donderdag

Vandaag had ik normaal gezien geen les meer, maar omdat we een groepsopdracht hebben tegen maandag en deze nog niet af was, had ik met de vriendinnen afgesproken. Iedere keer als ik hen zie, ben ik super blij!

Nadien ben ik nog even het stad in getrokken om op zoek te gaan naar dat ene handboek voor mijn broer dat ik gisteren niet vond. (Ik ben echt de beste zus soms.) Ik had gelukkig betere stapschoenen aan vandaag, maar desondanks was het toch best zwaar om anderhalve kilometer te wandelen. Het was al een drukke week geweest voor mij en ik was best moe, dus ik voelde het wel toen ik thuis was.

Hoe was jouw week?


 

Pssst. Weet jij wat dit is? Je vindt er binnenkort alles over op Foureleven!

IMG_20151002_102554

One thought on “Flashback Friday #26 | in de jacuzzi, staking en 1,5 km wandelen

  1. Tof weekje! Stom dat je op woensdag zo’n stomme dag had, maar die chocolademelk ziet er echt wel hemels uit. Zo eentje ga ik mij er vanavond ook maken! Leuk ook dat je in de jacuzzi kon, dat is van mij al eeuwen geleden. Fijn weekend hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *