Flashback Friday #16 | Rusten, rusten en nog meer rusten

Het is weer vrijdag en jullie weten wat dat betekent: tijd voor week 16 van mijn rubriek Flashback Friday! Vorige week heb ik jullie al even kort verteld over mijn trip naar Duitsland. Maar hoe is het nadien nog verlopen? Je leest het allemaal hier.

Ik moet toegeven dat dit een hele saaie week is geweest. Maar dat houdt me natuurlijk niet tegen om jullie een kijkje te bieden in mijn activiteiten van de voorbije paar dagen.

Zaterdag

Ik was ontzettend blij dat ik thuis was en weer in mijn eigen bedje kon slapen. Ik had het niet slecht in Duitsland, maar thuis ben je toch net dat beetje meer op je gemak. Dat gevoel bleef echter niet zo heel lang duren. Terwijl iedereen gewoon verder ging met zijn leven alsof er niets gebeurd was, zat ik vast in de zetel. Want ik moet van de artsen de eerste we(e)k(en) nog zo veel mogelijk rusten. Zelfs mijn mama, die ook nog maar net terug thuis was, had vandaag een goedgevulde dag. Ik had het daar enorm moeilijk mee. Het is echt niet fijn als je het gevoel hebt dat het leven voor jou stil staat.

Zondag

Ik ben enorm blij. Vandaag heb ik Hendrik weer gezien. Het deed enorm veel deugd om hem weer te zien! Hij heeft mijn dag een beetje kleur gegeven, want nu had ook ik iets te doen vandaag. Ik moet toegeven, veel heb ik niet gedaan. We hebben gepraat en gelachen, tot ik op een bepaald moment zo moe was dat ik in slaap gesukkeld ben. Ik moet toegeven dat het geweldig leuk was om wakker te worden in de zetel en hem te zien. Maar ik was eigenlijk liever niet in slaap gevallen in de eerste plaats… (Gelukkig maakt Hendrik daar geen probleem van.)

tired_girl

Maandag

Another day at the sofa. Ik zou het niet beter kunnen omschrijven. Ik probeer zo stilletjes aan al wat te schrijven aan mijn blog, maar het blijft vooral bij het lezen van jullie blogberichten. En dan ook maar in kleine stukjes, want ik kan me nog niet te lang concentreren. Daarnaast begint de pijn toe te nemen, vooral in mijn rug dan. Niet goed, want dat maakt het liggen in de zetel alleen maar lastiger.

Dinsdag

Ah, nog eens een dagje waarop ik iets gedaan heb! Om te beginnen hebben we een luchtmatras in de keuken gezet. Ik lag de laatste paar dagen op de zetel, maar vond dit niet zo heel comfortabel. Er is daar ook altijd wel één van mijn broers aan het gamen, in de woonkamer. Dus ik was van plan om opnieuw meer boven te zitten en te rusten in het bed van mijn ouders. Maar omdat ik daar helemaal afgesloten lig van de rest, hebben we dus tijdelijk een luchtmatras in de keuken gezet. Zo kan ik rusten en toch nog deel uitmaken van het gezin. Best gezellig hoor!

Daarnaast kwam Hendrik vandaag weer langs én mijn grootouders kwamen voor ons koken. Het was een drukke dag, maar eigenlijk ook wel een hele fijne dag. Zo heb ik het spel ‘Machiavelli’ helemaal herontdekt. Ik wist trouwens niet dat je dit ook met twee kon spelen. Dit spel gaat alvast mee wanneer we nog eens naar zee gaan!

Woensdag

Een grote schande, maar eindelijk kwam de Flashback Friday van vrijdag online (je leest ‘m hier). Ik had voordien nog niet de energie en moed gehad om echt te schrijven voor mijn blog, maar vandaag is het toch gelukt om een artikel af te krijgen en het te publiceren. Daarnaast ben ik ook al beginnen aan een uitgebreider artikel over mijn ervaringen in Duitsland, dit komt zondag online. Stay tuned!

Donderdag

Het hoogtepunt van de dag? Een douche nemen. Door de pijn in mijn benen en rug heb ik vannacht allesbehalve goed geslapen. Ik viel dus bijna omver van de vermoeidheid. Maar omdat slapen in de middag niet lukte en ik niet meer wist waar kruipen van de pijn, heb ik besloten om maar onder de douche te gaan staan. Ik hoopte dat het warme water de pijn zou verzachten, maar helaas. Dus voor de rest van de dag heb ik nog wat proberen te werken aan mijn blog en ja… Gerust.

Tired_cat_gif


Ik hoop uit de grond van mijn hart dat ik jullie volgende week weer een iets interessantere Flashback Friday kan brengen. Er zitten in ieder geval weer enkele blogberichten aan te komen in andere categorieën, dus hou de sociale media in het oog en vergeet je niet in te schrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief op zondag! (zie sidebar)

2 thoughts on “Flashback Friday #16 | Rusten, rusten en nog meer rusten

  1. Rust maar goed uit! Teken dat je lichaam volop bezig is te herstellen en zijn energie daarvoor aan’t gebruiken is :-) Maar ik begrijp dat het heel vervelend is, zeker als de rest thuis leuke dingen te doen heeft… Probeer maar veel leuke films te zien of af en toe in de tuin te gaan liggen dan!

    1. Vanaf morgen ga ik inderdaad veel in de tuin liggen! Maar dan in de schaduw, want ik moet de komende twee weken proberen om niet te veel in de zon te komen. Ik ben nu namelijk heel vatbaar voor een allergische reactie op de zon, dus het wordt aangeraden om nog zeker twee weken in de schaduw te vertoeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *