“For happy hands, the whole day” – Hema

Het is al een tijdje geleden dat ik ‘m kocht, dus ondertussen heb ik ‘m uitgebreid kunnen uitproberen: de handcrème van Hema. Wil je weten wat ik er van vind? Lees dan snel verder.

Handcrème-Hema

Ik vind Hema een ontzettend leuke winkel. Het biedt leuke spullen aan aan een lage prijs. Denk maar aan make-up, schoolspullen, notitieboekjes, fotokaders, juwelen, servies, … Het aanbod is groot en de verhouding prijs-kwaliteit is zeer goed. Ik ben dus echt een Hema-fan!

Tijdens mijn laatste bezoekje aan Hema, botste ik op deze handcrème. Alleen al de prachtige zilveren tube en het roze etiket spraken mij enorm aan. Het oogt zeer mooi en valt op, waardoor je ‘m snel en gemakkelijk kan terugvinden in je handtas als je hem nodig hebt.

De tube lijkt een beetje op een verftube, merkte mijn vriend op. Wel ja, nu je het zegt! Deze handcrème heeft een draaidop, wat natuurlijk minder handig is als een klikdop, maar ik stoor me er niet echt aan. Ik vind het zelfs heel erg speciaal! Ik vind ‘m zelfs uniek.

De geur is lekker fris en bloemig, maar ik kan ‘m niet meteen thuisbrengen. Ik vind het een zeer aangename en vrouwelijke geur. Wanneer ik de handcrème aanbreng, voel ik meteen hoe hij diep in mijn huid trekt, zonder een vettig laagje achter te laten. Mijn handen voelen meteen zijdezacht aan en dit effect blijft nog heel lang voelbaar. Een echt pluspunt!

De handcrème is te koop voor slechts €2. Een koopje!


4 thoughts on ““For happy hands, the whole day” – Hema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *