Flashback Friday #11 | vakantie aan zee & een blogpauze

Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe Flashback Friday. Ondertussen zitten we al aan week 11: tijd voor vakantie!


Het was een hele fijne week. Ik had namelijk mijn laatste examen achter de rug en kon eindelijk volledig gaan genieten van mijn vakantie

Vrijdag

Op vrijdag ben ik bij Hendrik thuis gaan eten. Het was al een hele tijd geleden dat ik zijn ouders, zus en katten had gezien en het deed deugd om hen nog eens te zien. ’s Avonds zijn we in de jacuzzi geweest, wat enorm veel deugd deed voor mijn rug en benen. Voor het eerst in een lange tijd ben ik gaan slapen zonder pijn. Heerlijk!

Zaterdag

Zaterdag zijn Hendrik en ik met z’n tweetjes naar Oostende vertrokken. Mijn grootouders hebben daar een appartementje waar we enkele dagen mochten verblijven. Het was echt geweldig fijn om er even tussenuit te kunnen met ons twee.

Oostende_nieuwe_pier

Het belangrijkste was boodschappen doen. Die avond waren we uitgenodigd voor een etentje met de ouders en grootouders van Hendrik, maar morgen is het zondag en zullen de winkels gesloten zijn. Dus daarmee dat we vandaag al boodschappen moeten doen voor morgen (en de rest van de week).

IMG_3112

’s Avonds gingen we dus op restaurant. De ouders van Hendrik hadden gereserveerd in Lusitania, een zeer gezellig restaurantje aan de visserskaai in Oostende. Ik was heel zenuwachtig om de grootouders van Hendrik te ontmoeten. Maar alles verliep heel vlot en al snel werd het een hele fijne avond met een gezellige sfeer en lekker eten. Ook de zus van Hendrik en haar vriend waren erbij. Het was een leuk begin van onze paar daagjes in Oostende!

Zondag – Woensdag

Iedere dag hebben Hendrik en ik gewandeld door het mooie Oostende. Aan de dijk, langs het Wapenplein en door de stad. Het weer viel enorm goed mee, dus we zijn zelfs een aantal keren gewoon op de dijk of een terrasje gaan zitten, om van het zonnetje te genieten.

IMG_3095

Iedere avond hebben we één of twee afleveringen van Game of Thrones gekeken, waardoor we nu heel seizoen 5 hebben uitgekeken. Veel kan ik jullie natuurlijk niet zeggen, maar man, wat is het spannend! Nu is het maanden wachten tot seizoen 6, geen idee of ik het wel volhoud zo lang…

IMG_3090Eén avond zijn we naar de Koekoek geweest. Dit is een kiprestaurant waar je kip met brood (en eventueel appelmoes en/of mayonaise) voorgeschoteld krijgt. Het is de bedoeling dat je dit met je handen op eet. Het klinkt best vettig, en om heel eerlijk te zijn, is het dat ook wel, maar het is heel erg lekker en echt fijn om eens te doen. Ook een echte aanrader. ;-)

Voor de rest hebben we ons vooral geamuseerd, veel gelachen en een hele fijne tijd gehad. We zijn ook Jurassic World gaan zien in 3D, waarover binnenkort een review zal verschijnen. Op woensdagavond was het tijd om te vertrekken. Het was fijn om weer in mijn eigen bedje te slapen, al mis ik de zee al.

Donderdag

Vandaag was best een drukke dag. ’s Morgens moest ik er vroeg uit, ik had namelijk een afspraak in het UZA met de reumatologe. Hierover vertel ik jullie later meer.

In de late namiddag heb ik een dutje gedaan, het was namelijk best zwaar om zo vroeg op te staan. Ik had ook een terugval van onze trip naar Oostende. Mijn bovenbenen waren helemaal stijf en zitten vol melkzuur. Ook mijn rug doet vreselijk veel pijn. Ik had gehoopt dat het rusten zou helpen, maar dat bleek niet helemaal zo te zijn.

Daarna was het tijd om me om te kleden. Mijn oma is namelijk onlangs verjaard, dus dat moesten we vieren. Het was nog mooi weer, dus hebben we ons buiten gezet met lekker ijs en fruit. Het was super gezellig en mijn oma was zeer gelukkig met haar cadeau, net als mijn opa. (We hebben hen twee vouwfietsen cadeau gedaan voor aan zee.)  Maar het was ook best een zware avond. Een hele avond op mijn stoel zitten, deed geen deugd. Niet voor mijn onderrug, niet voor mijn bovenrug…


Mijn trouwe lezers zullen het al wel door hebben, maar Foureleven heeft ook enkele dagen een pauze genomen. Ik heb een tijdje terug een kleine enquête gedaan bij mijn lezers en blijkbaar misten jullie een beetje kleur in de lay-out. We hebben dit een beetje aangepast en een nieuw thema gezocht. I hope you guys like it! De komende dagen zullen er nog wel kleine veranderingen gebeuren, maar de grootste aanpassingen zijn gebeurd, dus de site kan weer online. Whoehoew!

En hoe was jouw week?

IMG_3071

4 thoughts on “Flashback Friday #11 | vakantie aan zee & een blogpauze

  1. Fijn dat je je hebt kunt ontspannen aan zee. Oh toevallig keek ik vandaag de eerst aflevering van GoT (veel te laat natuurlijk) en ik ben er al verslaafd aan x

    1. Het leuke aan nu pas beginnen kijken, is dat je alle vijf de seizoenen achter elkaar kan kijken. Je hoeft na de cliffhangers op het einde van een aflevering of seizoen niet te wachten om verder te kijken. Terwijl ik, ik ben nu helemaal mee, dus moet maanden wachten voor het vervolg. En ik was dat niet gewoon hè! Vreselijk! Maar ben blij dat je het zo goed vindt! :D

  2. Wat leuk dat de eerste ontmoeting goed ging! Altijd spannend he, wat dat zal geven. Spijtig van je terugval, maar je dagjes Oostende klinken echt heerlijk, zeker met die mooie foto’s! Die panorama vind ik echt de max. Fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *