GESLOTEN | BARÚ chocolates – een heerlijke giveaway

baru-logo

Vandaag heb ik geweldig nieuws voor jullie! Dankzij BARÚ mag ik jullie een geweldige giftbox cadeau doen! Wil je graag weten wat er in de giftbox zit, wat ik van deze producten vind en -vooral- hoe je deze geweldige giftbox vol lekkers kan winnen? Lees dan snel verder!


BARÚ is een klein bedrijf dat zich volledig toegewijd heeft aan één doel: mensen een feel good-moment bezorgen met hun creaties. Met enkel natuurlijke ingrediënten (lees: geen smaak- of kleurstoffen!) slagen ze erin om heerlijke producten te creëren die jou helpen om een momentje te ontspannen en te genieten.

Baru-cadeaubox-chai-latte

Ik heb BARÚ leren kennen dankzij hun chocolate chai latte-giftpack. Een vriend wist wat voor een enorme fan ik ben van zoetigheid en warme chocolademelk, dus hij besloot me met Kerst te verrassen met een giftpack. Mijn eerste indruk was zeer positief. Je wordt meteen goed gezind van de felle kleurtjes die BARÚ gebruikt in hun verpakkingen. In de doos vond ik een mok, het poeder voor de chai latte en vier marshmallows in chocolade gedoopt. Ik heb me diezelfde avond voor het eerst gewaagd aan de nieuwe smaak en ik was dolenthousiast. Ik had toch eventjes “schrik” toen ik tussen de ingrediënten zwarte thee las, maar dit bleek volledig onterecht. Ik ben helemaal fan van de chai latte met chocoladesmaak. De kleine stukjes chocolade in vormpjes (een ster, een snorretje, een bolhoed, … Ik ben vanalles tegengekomen!) die er bijzitten, vind ik een leuk extraatje.

Toen ik te horen kreeg dat ik nog enkele andere warme dranken én twee van BARÚ’s chocolade versnaperingen mocht uitproberen, sprong ik een gat in de lucht! Ik was al zo’n fan van de chocolate chai latte, dus ik was uiteraard enorm benieuwd naar meer.

Wat zit er in de giftbox?

Baru-drie-smakenIk mocht drie smaken uitproberen: spicy chai latte, vanille chai latte en fluffy marshmallow chocolate. (Dit zijn eveneens de drie smaken die je zal terugvinden in de giftbox.) Als eerste, tevens mijn favoriet, heb je de fluffy marshmallow chocolate: een lekker gezoet cacaopoeder met kleine marshmallows in. Wanneer je het potje opendoet, ruik je meteen dat dit pure chocolade is, zonder enige chemische toevoegingen. Wanneer je het in melk doet, smaakt het ook nog eens enorm goed! Zonder twijfel is dit één van de beste chocoladedranken die ik al eens geproefd heb. Daarnaast heb je de vanille chai latte: zwarte thee met gemalen vanillestokjes. Geef toe, dat kan toch gewoon niet slecht zijn! De vanille zorgt voor een heerlijke frisse en verrassende nasmaak. De derde smaak die ik heb uitgeprobeerd, is de spicy chai latte. Dit is de zwarte thee zonder enige smaaktoevoegingen, pure chai latte dus. Het was voor mij eventjes wennen aan de smaak, maar toch. Best lekker!

1428502758709Naast de drinkpoeders, bevat de giftbox ook twee heerlijke versnaperingen: dreamy chocolate hippos (almond & pecan praliné) en fluffy marshmallows (fleur de sel caramel). De dreamy chocolate hippos zijn schattige pralines van melkchocolade met een vulling van amandel en pecan in de vorm van een (hoe raad je het?) nijlpaardje! Geweldig schattig. Zelf ben ik niet zo’n fan van amandelen, dus deze smaak is niet helemaal mijn ding. De fluffy marshmallows met zeezout en karamel daarentegen wel. Ik ben een enorme fan van karamel, zeker in combinatie met chocolade. Dus deze marshmallows hebben mij zeker en vast kunnen bekoren. Hopelijk jou binnenkort ook!


Verkooppunten BARÚ

Naast de online webshop, waarbij je je producten lekker gemakkelijk thuis kan laten leveren, zijn de producten van BARÚ ook op verschillende plaatsen te verkrijgen, zoals bij Essenza en Délitraiteur winkels.


Wat moet je doen om te deel te nemen?

Er zijn twee manieren om te winnen. Enerzijds kan je deelnemen door onderstaande tool in te vullen. Je moet je emailadres ingeven en er wordt gevraagd om de facebookpagina’s van BARÚ en Foureleven te liken. Daarnaast maak je extra kans wanneer je de twitterpagina’s van BARÚ en mijn persoonlijke twitterpagina volgt en tweet over deze winactie. (Iedere actie is een extra kans waard.)

a Rafflecopter giveaway

Anderzijds kan kan je deelnemen door mij te volgen op Instagram (@charlottecooreman) en onderstaande foto te delen met de hashtags #Foureleven en #BARU. Vergeet zeker niet om mij te vermelden.

Giveaway-Foureleven-en-Baru

De actie loopt van zaterdag 11 april tot en met zaterdag 25 april. Op zondag 26 april zal ik de winnaar bekend maken op de sociale media, hij of zij zal ook persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht worden.

Veel succes allemaal!

 


OPGEPAST
Deze producten kunnen sporen bevatten van pinda’s, noten, melk en gluten.

Deze actie is volledig gratis voor inwoners van België. Voor inwoners van Nederland zal de extra kost die een buitenlandse verzending met zich meebrengt, worden aangerekend aan de winnaar. Door aan deze actie mee te doen, ga je hiermee akkoord.

 * dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd ter review

15 thoughts on “GESLOTEN | BARÚ chocolates – een heerlijke giveaway

  1. wij eten dagelijks samen, mijn vrouw en ikzelf, zeker 250 gram chocolade in alle vormen ! we zijn chocoholics :) we wagen onze kans !

    1. Het spijt me, Anne, maar je bent helaas te laat. De actie is zaterdag afgelopen, gisteren heb ik de winnaar bekend gemaakt. Volgende keer beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *