Gelukkig Nieuwjaar

Happy New Year PusheenIk wens jullie een jaar vol geluk, een jaar vol dromen. Een jaar waarin al je wensen uit mogen komen. Ik hoop dat je mag opstaan met een glimlach en dat je plezier kan maken, iedere dag. Ik wens jullie een goede gezondheid en af en toe een lekker glas wijn. Dat 2015 een prachtig jaar mag zijn.

Een gelukkig nieuwjaar.


“I hope that in this year to come, you make mistakes.

Because if you are making mistakes, then you are making new things, trying new things, learning, living, pushing yourself, changing yourself, changing your world. You’re doing things you’ve never done before, and more importantly, you’re doing something.

So that’s my wish for you, and all of us, and my wish for myself. Make new mistakes. Make glorious, amazing mistakes. Make mistakes nobody’s ever made before. Don’t freeze, don’t stop, don’t worry that it isn’t good enough, or it isn’t perfect, whatever it is: art, or love, or work or family or life.

Whatever it is you’re scared of doing, Do it.

Make your mistakes, next year and forever.” 

 Neil Gaiman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *