Flashback Friday #17 | Geweldig weer en bezoek van mijn beste vriendinnen

It’s Friday! Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe Flashback Friday, met een overzichtje van de voorbije week. En ik moet toegeven dat het een hele leuke week was. Kijken jullie mee?

Vrijdag

Vandaag heb ik de film (500) Days of Summer ontdekt. Wat een mooie film! Als je deze nog niet gezien hebt, kan ik je hem zeker aanraden. Het is een prachtige film, met Zoeey Deschanel en Joseph Gorden-Levitt. Do I need to say more?

Voor de rest van de dag heb ik mij nog heel erg rustig gehouden, omdat ik mijn rust toch wel nodig had.

Zaterdag

Vandaag kwam mijn allerliefste tante (en meter) op bezoek. Ze wilde eens zien hoe het met me ging. Wat is het toch fijn om bezoek te krijgen. We hebben de hele tijd getetterd, je weet hoe dat gaat hè! ;-)

Daarna heb ik eindelijk eens de tijd genomen om al jullie blogs te lezen. Door mijn tripje naar Duitsland en de vermoeidheid, stonden er meer dan 100 blogberichten op mij te wachten in mijn Bloglovin-feed. Maar het is me gelukt, ik heb me er helemaal doorgeworsteld! Vanaf morgen ga ik toch proberen om jullie blogberichten wat beter bij te houden.

Zondag

Het was vandaag een stralende dag, het was echt super mooi weer! En warm weer = BBQ-weer! Vandaag hebben we – voor mij was het de eerste keer deze zomer – gebarbecued. Denk daar Hendrik bij en je weet dat mijn dag niet meer stuk kon!

ArabellaBrauneckHotel_Lenggries

Vandaag verscheen er trouwens een artikel over mijn tijd in Duitsland en de therapie die ik daar gevolgd heb. Je kan het altijd hier herlezen, voor mocht je het gemist hebben.

Maandag

Het weer was nog steeds prachtig, dus ik heb er van genoten! Helaas mag ik nog steeds niet te veel in de zon, omdat mijn huid nogal gevoelig is en snel kan verbranden. Om mezelf een beetje te entertainen, heb ik eindelijk de film Cinderella gezien. (Ook al zo’n topfilm!)

Dinsdag

Het was geleden van na mijn laatste examen, maar eindelijk heb ik mijn allerliefste vriendinnen teruggezien! We wilden al langer afspreken, maar met z’n vieren (eigenlijk zijn we met vijf) is het altijd moeilijk om een datum te vinden waarop iedereen kan. Maar eindelijk was het dus gelukt! We hebben uren gebabbeld en het was echt super leuk. Tegen de avond was ik volledig uitgeput, maar ik heb er zo van genoten!

Evelien_Charlotte_Sanne_Charlotte
(vlnr. Evelien, ik, Sanne en Charlotte)

Woensdag

Vandaag stond weer helemaal in het teken van Hendrik. Speciaal voor hem had ik een broodpudding gebakken en hebben we ’s avonds naar de voetbal gekeken. Club Brugge (zijn favoriete ploeg) speelde namelijk tegen Panathinaikos, een Griekse ploeg. Uiteindelijk werd het 3-0 voor Club. Na afloop had ik dus een super gelukkig lief, met het gevolg dat ik véél knuffels kreeg. (Dit is voor herhaling vatbaar!)

Vandaag schreef ik trouwens ook een artikel met 16 weetjes over mezelf, zodat jullie me wat beter leren kennen. Benieuwd? Klik dan hier.

Donderdag

Aangezien Hendrik was blijven slapen, was mijn dag al goed begonnen. Want wat is er nu leuker dan ’s morgens wakker worden naast je lief? We hebben eerst samen lekker ontbeten, om nadien in gang te schieten voor school. Ja ja, je hoort het goed. We hebben gestudeerd! (Of beter gezegd, Hendrik heeft gestudeerd, ik heb geholpen en toegekeken.) Eigenlijk ging dat best wel goed.

Helaas moest hij in de namiddag naar huis en ik moest verder inpakken voor weer enkele daagjes naar zee te gaan. Zaterdag hebben mijn mama, mijn zus en ik namelijk tickets voor de musical Mamma Mia in het Kursaal van Oostende. Dus dan maken we er ineens een verlengd weekend van. Het belooft namelijk prachtig weer te worden, dus waarom niet?

Hoe was jouw week? Heb jij de films ‘(500) Days of Summer’ en/of ‘Cinderella’ al gezien?


One thought on “Flashback Friday #17 | Geweldig weer en bezoek van mijn beste vriendinnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *